Skip to main content Skip to search

O nama

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent mattis aliquet purus non elementum. Nam quis vulputate enim, congue ullamcorper risus.

Aleksandar Žunić

DIREKTOR
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent mattis aliquet purus non elementum. Nam quis vulputate enim, congue ullamcorper risus.

Tatjana Oklapi

[icon icon_type=”fontawesome” class=”style-2″ position=”left” icon=”university” title=”Revizija” subtitle=”Pozovite nas i uverite se u kvalitet naših usluga” url=”#” title_color=”#000000″ subtitle_color=”#878787″ icon_color=”#3178bf”]

Kroz nezavisno ispitivanje finansijskih izveštaja ili onih finansijskih informacija koje se odnose na subjekat u kombinaciji sofisticiranih softverskih rešenja i znanja i iskustva naših revizora, reviziju planiramo i obavljamo na način koji omogućava da se objektivno utvrdi da finansijski izveštaji ne sadrže pogrešne informacije od materijalnog značaja.

[/icon]
[icon icon_type=”fontawesome” class=”style-2″ position=”left” icon=”pencil” title=”Računovodstvo” subtitle=”Fokus na Vaš posao” url=”#” title_color=”#000000″ subtitle_color=”#878787″ icon_color=”#3178bf”]

Koristeći najnovija softverska rešenja uz poštovanje Međunarodnih računovodstvenih standarda, aktuelnih zakona i pravilnika, vršimo proces prikupljanja, sređivanja, obrade i čuvanja podataka o ekonomskim aktivnostima poslovnih subjekata i finansijskog izveštavanja o prinosnom imovinskom i finansijskom položaju preduzeća.

[/icon]

ISTORIJA KOMPANIJE ACA PROFESSIONAL AUDIT

Aca Professional Audit Company doo osnovano je 2011. godine. Bavimo se revizijom, računovodstvenim i poreskim uslugama.

Profesionalizam

Naša firma je jedna od vodećih firmi u ovoj oblasti. Kombinujući našu stručnost, iskustvo i energiju našeg osoblja, svaki klijent dobija blisku ličnu i profesionalnu pažnju. Naši visoki standardi, usluge i specijalizovano osoblje predstavljaju razliku između naših izuzetnih performansi i drugih firmi. Mi se brinemo da svakom klijentu služi stručnost naše firme.

Odgovornost

Naša firma je odgovorna. Kompanije koje biraju našu firmu oslanjaju se na kompetentne savete i brz, precizan kadar. Mi pružamo ukupne finansijske usluge pojedincima, velikim i malim preduzećima i drugim agencijama. Da biste videli listu naših usluga, molimo vas da odvojite trenutak i pogledate našu stranicu usluga. Budući da dobijamo nove poslove od ljudi koji nas najbolje poznaju, preporuke klijenata su potaknule naš rast u poslednjih nekoliko godina. Kroz naporan rad, zaslužili smo poštovanje poslovnih i finansijskih zajednica. Ovo poštovanje ilustruje naše različite talente, posvećenost i sposobnost brzog reagovanja.

Kvalitet

Računovodstvena firma je poznata po kvalitetu svojih usluga. Reputacija naše firme odražava visoke standarde koje tražimo od nas samih. Naš primarni cilj kao pouzdanog savetnika je da budemo dostupni da pružimo savete koji će omogućiti našim klijentima da donose ispravne finansijske odluke. Mi ne prihvatamo ništa manje od sebe i to je ono što vam isporučujemo. Smatramo da je izuzetno važno kontinuirano stručno edukovati sebe kako bismo poboljšali našu tehničku stručnost, finansijsko znanje i uslugu našim klijentima. Naš visoki kvalitet usluga i klijenti su rezultat naše posvećenosti. Pozivamo Vas da nas kontaktirate u bilo koje vreme, mi ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.